Select Page

NOSALTRES

BIOAILLAMENTS som una empresa dedicada als aïllaments tant tèrmics com acústics especialitzats en la rehabilitació de l’habitatge habitada

Proposem solucions per els problemes de fred a l’hivern o calor a l’estiu, estudiant cada cas amb la professionalitat que requereixen els aïllaments; en tant als sorolls de la llar, solucionem els sorolls d’impacte com els aeris, provinguin de l’interior o de l’exterior.

Aplicadors autoritzats i/o recomenats.

 

amb les tècniques d’insuflat i injectat d’aïllaments, especialment adients per la rehabilitació tèrmica de la llar habitada, econòmiques i rendibles en pocs anys.

LA CASA PASIVA

La casa passiva ha demostrat ser l’habitatge del futur. Els estalvis energètics compensen àmpliament la inversió addicional.

L’energia consumida en calefacció pot reduir-se en un 70-90%, ja que pot perdre-la per tres vies diferents: envolupant de l’edifici (cobertes, façanes i forjats), finestres i ventilació (sostres i juntes).

CONTRIBUIM A L’ESTALVI ENERGÈTIC

L’energia més neta és l’energia que estalviem. Aïllant correctament, el consum energètic pot reduir-se més d’un 50%.

Perquè estalviar mes energia?
El sector de l’edificació és el lloc per a començar a estalviar. La construcció i la climatització d’edificis suposen el 33-50% del consum energètic total de la societat. El potencial d’estalvi d’energia i CO2 és substancial.

Gairebé tota l’energia que consumim, al voltant del 86%, procedeix de fonts no renovables. El consum energètic en el món va en augment. No obstant això, el nostre accés a una energia barata està disminuint. El mal ús que fem d’aquests recursos ens deixa indefensos davant uns preus energètics que es disparen.

L’estalvi energètic és absolutament imprescindible, si desitgem reduir la contaminació de l’aire i l’escalfament de l’atmosfera terrestre. Cal introduir polítiques energètiques basades en prioritats més eficaces i sostenibles.

L’eficiència energètica s’ha convertit en la major “font d’energia”, major que el petroli i major que la suma de les energies eòliques, solar, hidràulica i de biomasses. És un “sisè combustible” barat i gairebé inesgotable. Els edificis ofereixen el màxim potencial per a obtenir un estalvi energètic que beneficiï als seus propietaris i a tota la seva societat.

Recupera diners, recupera confort.

Obrir el xat
Tens dubtes? Parlem-ne
T'ajudem?
Hola, en que et podem ajudar?