Select Page

REHABILITACIÓ

Fibra de fusta

Avantatges com a Aïllant de la Fibra de Fusta

De manera aproximada la fibra de fusta a granel té una conductivitat tèrmica de 0,038 w/m.K. Es considera que un bon aïllant se situarà entre 0,03 i 0,04. És un aïllament eficaç ideal per al confort tant a l’estiu com a l’hivern, gràcies a la seva gran inèrcia tèrmica. Això valors són superiors en panells, on les fibres de fusta es premsen en format panell.

Es comercialitza en múltiples formats. Això és especialment interessant ja que es pot adquirir en en diferents gruixos i densitats, la qual cosa té un efecte directe sobre la capacitat aïllant del conjunt. També es poden adquirir mecanitzats o encadellats, la qual cosa simplifica la unió i instal·lació i redueix les pèrdues.

Té no sols propietats com a aïllant tèrmic, és també un bon aïllant acústic.

És un producte ecològic. No sols perquè es fabrica amb matèria primera renovable, també perquè és reciclable en acabar la seva funció.
Té un preu molt competitiu, especialment si el comparem amb altres opcions.

La fusta regula els nivells d’humitat a l’interior de l’habitatge, mantenint una situació de confort . És a dir, té propietats higroscòpiques.

Compleix amb estàndards de la construcció de casa passives.

No requereix cap mena de manteniment.

Fibra de fusta a granel

Insuflat o injectat en cambres d’aire. S’injecten les fibres de fusta en les cambres d’aire de parets (principalment en façanes, encara que també pot utilitzar-se en parets interiors) o falsos sostres. Es tracta d’un procés net i ràpid que no requereix d’obres.
Bufat en golfes i golfes no habitats (baix cobertes). Consisteix a introduir en golfes o àtics sense ús la fibra de fusta per a evitar les pèrdues.

Exclusive Offer

REDUEIX UN 50% EL CONSUM

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Obrir el xat
Tens dubtes? Parlem-ne
T'ajudem?
Hola, en que et podem ajudar?